Blijf op de hoogte!

Het zijn rare tijden. Op dit moment zijn we vooral druk met het annuleren, verzetten en anders vormgeven van evenementen. We zoeken naar manieren om toch in beweging te blijven en kennis te delen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Fondsenwervende challenges

Zin in een onvergetelijk sportief avontuur, waarmee je ons ook nog eens helpt in onze missie? Ga met ons mee op de reis van je leven! Door jouw deelname kunnen ook kinderen met diabetes het plezier van sport beleven. Zet jij je ook in voor een kind met type 1?

Sportkampen

Het is niet tof als je diabetes hebt. Maar als je meegaat op een kamp dan kan het ook even heel erg leuk zijn. Daar heeft namelijk iedereen diabetes. Dat is niet alleen heel gezellig, maar daar leer je ook nog heel veel van. Zoals dat geen sport te gek is...

ONE Festival

Zo rond je 18e verandert er vaak veel in je leven en dan is het managen van je diabetes daarnaast best een klus. Om je te helpen, en om je gewoon een gaaf weekend te bezorgen, organiseren we ONE Festival!

DiabetesCup

Elk jaar gaan we op zoek naar de beste voetballers met diabetes per provincie. Kinderen van 10 t/m 14 jaar zullen met elkaar strijden om de DiabetesCup. Op 4 juli is de grote finale in het PEC stadion in Zwolle.

Sportdagen

Duiken, ijshockey, fierljeppen, we doen het allemaal tijdens onze sportdagen en clinics. Maar natuurlijk ook 'gewoon' voetbal. Of trampolinespringen. Of klimmen. Bedenk een sport en wij maken er een leuke dag van!

Gezinsweekenden

Een weekend lang krijgt het hele gezin diabetes. Zo werken we aan begrip voor elkaar en meer kennis over diabetes binnen het gezin. Natuurlijk doen we veel sportieve dingen. Benieuwd hoe jouw vader een hypo tijdens het sporten oplost....?

Back on Track infoavonden

Heb je nog niet zo lang diabetes? Of heb je de diagnose al langer, maar worstel je nog met vragen over leefstijl, voeding en bewegen met diabetes, dan zijn onze back on track avonden wat voor jou! Lotgenotencontact, maar dan leuk...

(Hard)loopevenementen

Regelmatig zijn we het goede doel van hardloopevenementen, waar we dan natuurlijk zelf ook aan meedoen. Of we kiezen gewoon een leuk evenement uit en bestellen daar tickets voor. Soms vragen we je om je te laten sponsoren. Ren je mee?

Nationale Diabetes Challenge

Jaarlijks wandelen door het hele land duizenden mensen met diabetes samen met hun zorgverlener. Vanaf mei trainen ze voor een grote landelijke finale op de laatste zaterdag van september. Want wandelen is behandelen!

Congressen

Naast alle sportieve activiteiten organiseren we ook informatieve dagen in de vorm van congressen. Natuurlijk wel altijd met een link naar sport of beweging. Vaak samen met partners. Bekijk hier het aanbod.

Anders in actie

Je kunt ook op andere manier 'in actie' komen. Niet door mee te doen met een evenement, maar door het opzetten van een sponsoractie, het houden van een spreekbeurt, meespelen met de VriendenLoterij en meer...

Fietsen met diabetes

Door lid te worden van onze BvdGF fietscommunity kun je in contact komen met andere fietsers met diabetes en af en toe eens samen meedoen aan een toertocht of wedstrijd. Wel zo gezellig toch?