informatiesessie 670g

Anders denken

Sinds oktober 2018 ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik gebruik mag maken van een Medtronic 670G. Daarvoor heb ik 4 jaar de Medtronic 640G gebruikt, zonder sensor. Met de 640G lukte het me vrij goed om mijn bloedglucose te managen als ik even ging sporten. Het is voor mij best even zoeken geweest hoe ik de 670G moest gebruiken, vooral tijdens de wat kortere sportmomenten. Inmiddels lukt dat heel goed.

Ik deel graag mijn ervaringen met jullie, zodat je kan bekijken of de 670G eventueel iets voor jou zou zijn. Maar ook zodat je, als je al in het bezit bent van deze pomp, zo snel mogelijk kunt profiteren van de grote voordelen ervan. Het is misschien even wat meer nadenken en wat meer handelen, maar dat is het eindresultaat meer dan waard!

Ik ga er op 15 juni, van 19.30u tot max. 21.30u graag over met je in gesprek. Prof. Henk Bilo (Isala Zwolle) en DVK Marije Alkemade (Medtronic) zijn tijdens deze online sessie ook aanwezig om hun kennis en kunde te delen.

De sessie is bedoeld voor mensen met (een kind met) diabetes en voor zorgverleners. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Doe je mee?